>  

Termeni

 


Termeni si conditii de utilizarePentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate.
Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

S.C. ARCHETON S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.
Toate materialele (incluzand fara limitari articole, texte, imagini, banner-ele, logo-uri, design, etc.) continute in acest site sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vandute, transmise sau publicate fara acordul scris al S.C. ARCHETON S.R.L.
Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale S.C. ARCHETON S.R.L., prevazute de legislatia in vigoare.

Documentele si articolele oferite spre descarcare nu pot fi multiplicate si utilizate in scopuri comerciale (vanzare sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri banesti sau materiale  persoanei respective). Aceste materiale sunt pur informative si sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.
Pentru orice intrebari sau solicitari de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati folosind pagina de Contact.

S.C. ARCHETON S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile acestui acord, precum si aspectul si optiunile sau facilitatile oferite de site.