>  

Publicitate Online

 


Servicii de publicitate on-lineAlaturi de activitatea de baza, oferim si servicii de publicitate online, destinat companiilor din domeniul constructiilor civile, institutiilor financiar-bancare si agentiilor imobiliare - firme care prin produsele si serviciile oferite pot contribui la implinirea visului clientilor nostri, adica la constructia si amenajarea casei mult visate.

Va oferim o solutie ieftina si foarte eficienta de promovare a afacerii dvs. si a produselor / serviciilor din oferta firmei.
Site-ul www.archeton.ro este liderul segmentului Arhitectura / Proiectare / Constructii civile al internetului romanesc, inregistrand traficul unui portal de nisa.
Prin intermediul site-ului nostru puteti sustine campanii de imagine pentru consolidarea brandului dvs. in randul internautilor romani sau puteti rula campanii de informare pentru promovarea unor materiale si/sau tehnologii noi, prin acest site puteti directiona clienti potentiali catre site-ul oficial al companiei dvs.

Indiferent care sunt obiectivele de marketing ale companiei dvs. - sustinerea vanzarilor, castigarea de noi clienti sau imbunatatirea comunicarii cu clientii actuali, promovarea marcii - noi avem o solutie corespunzatoare nevoilor si bugetului disponibil, cu cel mai bun raport efect/pret si cu targetarea precisa a grupului tinta.

Formate de bannere disponibile:

Top Leaderboard: 728x90 px;
Wide Skyscraper: 160x600 px;
Rectangle: 336x280 px;
Bottom Leaderboard: 728x90 px.
Cerinte bannere conform standardelor IAB Romania

Pentru a rula o campanie de publicitate online pe acest site folositi Formularul de Contact pentru a cere o cotatie de pret si pentru a verifica disponibilitatea spatiului publicitar preferat pentru campania dumneavoastra.