>   Despre Noi  >  

Proiecte Case La Cheie

 


Proiecte de case la cheieOferta noastra de proiecte de case de locuit este cea mai cuprinzatoare si mai atractiva de pe piata.
Constructia unei case nu ar trebui sa necesite costuri ridicate, iar un proiect la cheie e forma cea mai rapida si mai avantajoasa din punct de vedere financiar pentru ca visele Dvs. despre un camin comfortabil sa devina realitate.
Pentru investitori individuali am dezvoltat o oferta diversificata si cuprinzatoare de circa 700 de proiecte tip elaborate la cheie, care in prezent sunt cele mai populare pe piata poloneza.

Portofoliul nostru cuprinde proiecte de case unifamiliale, case pentru doua familii, proiecte de locuinte pentru mai multe generatii, vile multifamiliale, modele de casa concepute pentru teren ingust, proiecte de case de vacanta, vile duplex si case insiruite, proiecte pensiuni, cladiri cu spatii comerciale, garaje independente, alte proiecte de constructii civile.

Aceste cladiri pot fi proiectate utilizand tehnologii si sisteme constructive variate:
 * Zidarie portanta - case din zidarie de caramida lipita cu mortar de var, cu fundatii, stalpi, grinzi, centuri si plansee din beton armat;
 * Zidaria neportanta - structura de rezistenta la aceste case este data de schelet: cadre, stalpi, grinzi de beton-armat, zidaria avand doar rol de inchidere, protectie termica (se poate utiliza blocuri ceramice, BCA, etc.);
 * Case de lemn
    - Case din grinzi de lemn (case din barne de lemn masiv);
    - Structura cu stalpi si grinzi (Case cu structura din stalpi si grinzi de lemn);
    - Case din lemn Timber Frame construite din panouri prefabricate, tehnologie cunoscuta in Romania sub denumirea de "case americane".

La cerere, aceste proiecte tip pot fi personalizate dupa preferintele clientului si/sau caracteristicile terenului.
Este de dorit insa ca modificarile sa nu afecteze structura de rezistenta.
Proiectele pot fi comandate cu sau fara subsol si cu sau fara garaj (garaj la subsol sau alipit locuintei).
Toate proiectele prezentate pe site se pot construi in orice localitate din tara.