>   Despre Noi  >  

Prezentare Archeton

 


Profilul activitatii

Compania Archeton Sp. z o.o. (S.R.L.) cu sediul in Cracovia, Polonia, a fost infiintata in anul 1991, iar de atunci si pana in prezent, firma elaboreaza si comercializeaza proiecte tip de case si vile, incercand sa tina pasul cu nevoile beneficiarilor mereu in schimbare. Proiectele noastre reflecta mai mult decat tendinte trecatoare.
Solutiile noastre sunt de incredere si de inalta calitate, iar casele proiectate sunt comfortabile, cu cheltuieli de regie si de intretinere scazute. In prezent, oferta noastra adresata investitorilor individuali (persoanelor fizice) este cea mai bogata de
pe piata poloneza - peste 700 de proiecte case la cheie de locuinte unifamiliale, vile duplex si case de vacanta.
Avem cinci filiale in cele mai importante orase din Polonia si aproape 600 de reprezentante in toata tara - birouri de arhitectura / proiectare cu care cooperam in vederea comercializarii proiectelor noastre.

Reteaua internationala Archeton

Pasul urmatorul in dezvoltarea retelei Archeton, dupa dobandirea pozitiei de lider pe piata poloneza, a fost deschiderea reprezentantelor din Ucraina (2003), Estonia si Letonia (2004), Rusia (2005), Ungaria si Romania (2006).
Pe langa aceste tari, proiectele Archeton sunt comercializate in alte opt tari europene (Germania, Anglia, Spania, Franta, etc.), fiind stabilite cooperari de joint-venture in aceste tari.

Misiunea noastra

Misiunea Archeton este de a concepe si elabora la cheie proiecte de arhitectura, de a oferi servicii profesionale si complete de proiectare constructii civile, venind in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor si de a le oferi solutii la cheie.

Obiectivul nostru

Obiectivul Archeton este de a obtine pozitia de lider, pe toate pietele unde activeaza, in domeniul proiectarii cladirilor rezidentiale, precum si de a fi atenti la clientii si beneficiarii nostri, in permanenta receptivi la nevoile lor.
Atingerea acestui obiectiv este facilitata de o oferta bogata de proiecte tip, de documentatii elaborate la cel mai inalt nivel tehnic si profesional, precum si acces usor la aceste produse si servicii.