>   Despre Noi  >  

Premii Distinctii

 


Premii si distinctii obtinute

2005

- O prezentare multimedia 3D Archeton premiata la o competitie internationala;
- Un catalog de proiecte multimedia elaborat pe CD de Archeton, premiat la Targul International din Lodz - Plonia;
- Archeton, una din cele mai renumite firme de arhitectura din Polonia, conform studiului realizat de Warsaw Business Journal.

2004

- Am fost premiati la Targul International InterRES cu titlul prestigios de Lider de piata in categoria "FIRME" pentru serviciile de proiectare oferite in industria constructiilor.
- Am fost onorati de catre biroul Comisiei Clubului de Integrare Europeana si Centru de Afaceri cu Medalia Europeana pentru proiectul tip KRAB-2.
- Casa MARLENA, proiectata de Archeton pentru persoane cu dizabilitati, a fost premiata in competitia celor mai bune produse la Targul Comercial INTERFLAT 2004 din Lodz, in categoria noi tehnologii si solutii.

2003

- Am castigat premiul 1 la competitia organizata de Agora S.A. cu un proiect destinat unui Orfelinat de Familie;
- Premiul 1 si GRAND PRIX si titlul "MISTER BUILDING INDUSTRY 2003" pentru proiectul de casa HARPA, primit din partea Primariei Inowroclaw;
- Revista trimestriala Dom na miare a fost premiat cu statueta "Soim" ("Jastrzab") de catre organizatorii celei de a 24-a editii a Targului Comercial de Constructii "OLTARBUD - E" din Olsztyn.

2002

- In clasamentul national "Arhitecti si birouri de proiectare dupa 1989" organizat de editorialul lunar Architektura-Murator am obtinut locul 3 din categoria tuturor firmelor si locul 1 printre firmele care ofera proiecte de casa la cheie, firme lucrand indeosebi pentru investitori individuali.

2001

- Am fost premiati de catre Grupa Inteligentnego Budownictwa (Intelligent Building Group) cu premiul pentru cel mai bun proiect bazat pe European Installation Bus in categoria sistemelor de incalzire inteligente, proiect elaborat pentru cladirea sediului Archeton din Crakovia.

2000

- Am obtinut Medalia de Argint la Targul International in Lublin.

1999

- Am fost premiati cu premiul 1 si "Casca de Aur" ("Zloty Kask") pentru proiectul de casa RAC.