>  

Confidentialitate

 


Politica de confidentialitate

- Nota de informare privind protectia datelor personale


ARCHETON S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Archeton Romania, in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.archeton.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.
Vizitarea si utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci cand vizitati acest site.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Archeton Romania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.



Archeton Romania se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.archeton.ro, prin completarea formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

* dreptul la informare (art.12)
* dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
* dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
* dreptul de opozitie (art.15);
* dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
* dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de ARCHETON S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, va rugam sa ne contactati folosind pagina de Contact.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, Archeton Romania le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
* pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
* pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
* transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing.

Archeton Romania poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Archeton Romania si ale site-ului www.archeton.ro.

Colectarea de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

Archeton Romania poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
* realizarii de rapoarte / analize;
* realizarii de informari in scopuri proprii;
* publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de Archeton Romania.